Steven De Jongh
Steven De Jongh
 Nieuws   Archief   Biografie   Palmares   Dagboek   Programma   Foto's   Media   Gastenboek   Links   Colofon 
De Jongh tevreden over rentree
2009-04-15, 22:56
SCHOTEN - Eerder dan verwacht maakte Steven de Jongh woensdag in de Scheldeprijs zijn rentree in het wielerpeloton. De Jongh liep bij een val in de Ronde van Qatar een blessure aan de hamstrings op en werd zes weken geleden geopereerd.

"Ik rijd hier alleen omdat Stijn Devolder heeft afgezegd. Normaal zou ik pas over drie weken in de Vierdaagse van Duinkerken terugkeren in koers, verwacht mij maar niet voorin vandaag”, zei De Jongh voor de start in Antwerpen.

De artsen hadden aangegeven dat hij pas zes weken na de operatie weer de weg op zou kunnen, maar De Jongh herstelde wonderbaarlijk snel. "Na drie weken zat ik al op de roller, een week later trainde ik al weer op de weg. Ik ben nog niet topfit, maar het gaat goed.”

Als vanouds deed De Jongh zijn werk in de finale voor kopman Wouter Weylandt. "Tom (Boonen) had nog last van zijn val in Partijs-Roubaix. Daarom speelden we Weylandt uit. Helaas was ook hij bij de valpartij in de sprint betrokken.” De Jongh zelf zat er ver achter en bereikte als 51e de finish.

(Bron: Telesport.nl)
Nieuws
> Steven sportdirecteu...
> Statement Steven de ...
> Steven dit jaar niet...
> Steven bijna de best...
> Steven: 'Wedstrijden...
 
Dagboek
> Het zit er op..
> Stijve benen in laat...
> Verwachte massasprin...
 
Programma
 
Foto's
> Supportersavond Seba...
> Veldrit 'Move to Imp...
> Sluitingsprijs Putte...
Steven De Jongh