Steven De Jongh
Steven De Jongh
 Nieuws   Archief   Biografie   Palmares   Dagboek   Programma   Foto's   Media   Gastenboek   Links   Colofon 
Herinnering aan Txema
2010-09-07 22:00:00
Op 3 september stierf Team Sky masseur Txema GonzŠlez aan een bacteriŽle infectie. Steven en de gehele ploeg zijn natuurlijk heel erg aangeslagen. Steven wilde nog wel een mooie persoonlijke herinnering aan Txema met jullie delen:

Het was zondagmorgen 16 mei 2010. We zaten met de ploeg in de Ronde van Picardie. Het was al een leuke week geweest. We hadden een etappe gewonnen en stonden aan de leiding in het klassement met Swift. Het zonnetje scheen en het personeel was klaar met de voorbereidingen voor die dag. Geert van Diepen had samen met de mechaniekers wat stoelen uit de Vito gesleuteld. Die stonden achter de truck opgesteld.

We waren aan het wachten tot de renners van de hotelkamers kwamen en we richting start gingen rijden. Geert profiteerde van het rustmomentje en plofte in een stoel uit de Vito. Txema ging er naast zitten. Mooi beeld! Op het moment dat ik met mijn telefoon een foto wilde maken verscheen er op Txemaís gezicht een ondeugde lach, zín ogen glunderden. Hij was iets van plan..

Met een snelle handbeweging deed ie snel de gordel om van de losse autostoel. Geert volgde met veel enthousiasme en bijna gelijktijdig. Daar zaten ze dan: Geert en Txema in het zonnetje met de gordel om!


Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Txema GonzŠlez en naar de renners en omkadering van Team Sky.
Nieuws
> Steven sportdirecteu...
> Statement Steven de ...
> Steven dit jaar niet...
> Steven bijna de best...
> Steven: 'Wedstrijden...
 
Dagboek
> Het zit er op..
> Stijve benen in laat...
> Verwachte massasprin...
 
Programma
 
Foto's
> Supportersavond Seba...
> Veldrit 'Move to Imp...
> Sluitingsprijs Putte...
Steven De Jongh